Taxi prevoz,transfer putnika Beograd

Datum objave Aug 05, 2019 | Pregledi: 37 | Broj: #196605

Ako želite da sa vašim poslovnim partnerima u prijatnoj atmosferi obiđete atraktivne destinacije u Beogradu ili obiđete lokacije za vaša eventualna poslovna ulaganja; ako želite da sa saradnicima provedete nezaboravan vikend koji će biti u funkciji tim-bildinga imamo za vas pravo rešenje.

Ako želite da sa svojom porodicom ili prijateljima odete na odmor, a ne želite da se umorite od vožnje; ako na putovanje nosite veću količinu prtljaga, a nemate adekvatno vozilo; ako želite da imate vozilo koje će vam biti na usluzi više dana obilazeći Srbiju i region imamo pravo rešenje.

Po pristupačnoj ceni naši iskusni vozači sa kvalitetnim i sigurnim vozilima će vas na bezbedan i efikasan način odvesti do željenih mesta.

Takođe vam možemo predložiti čitav niz kulturno-istorijskih spomenika, sportskih objekata, turističkih destinacija i restorana koje vredi posetiti u Beogradu i Srbiji.

Posebno ističemo da su svi naši vozači regularni Bg taksi vozači, govore engleski jezik i da su odlični poznavaoci Beograda, tako Srbije i regiona. Cena na upit.

GSM,Viber,what's up:

064/1607-999;064/6971128

Kontakt Info
Ime: mladen
Telefon: 0113411684
Još oglasa ovog korisnika
Email Prodavca

Unesite tekst prikazan na slici u polje ispod.
Mogući znakovi su mala slova od a do h
i brojevi od 1 do 9.