Casovi programiranja online za pocetnike i profesionalce

Datum objave Apr 25, 2024 | Pregledi: 15 | Broj: #223556
Cena:   2000,00
Telefon:   +381 64 5625459
Grad:   online

Casovi programiranja online za pocetnike i profesionalce

Ako tražite privatne časove programiranja, nudim širok spektar usluga koje će vam pomoći da unapredite svoje znanje iz oblasti programiranja i programskih jezika i steknete veštinu programiranja za različite tehnologije.

Moje usluge su usmerene ka studentima koji žele da ostvare visok uspeh u svojim školskim obavezama, kao i ka svima koji žele da se obuče za svoj posao ili životnu karijeru.

Ove usluge obuhvataju pomoć oko kolokvijuma i ispita, izradu i pomoć oko diplomskih radova, kao i privatne časove programiranja za različite tehnologije.
Držim časove za HTML/CSS, JavaScript, PHP, SQL, NodeJs, Python, Java, Bootstrap, JQuery, ExpressJs, C, C++, Drupal, Flask, Spring Boot.

Takođe nudim časove programiranja za one koji već imaju određeno znanje o programiranju ili rade kao programeri, ali imaju poteškoće sa određenom tehnologijom ili im je potrebna pomoć oko dela projekta ili celog projekta.

Moje usluge su prilagođene vašim individualnim potrebama i zahtevima, tako da ćete dobiti personalizovan pristup koji će vam pomoći da brzo i efikasno savladate gradivo i poboljšate vaše znanje.

Ukoliko želite da naučite programiranje na jednostavan i efikasan način, ili ako vam je potrebna pomoć u realizaciji projekata, kontaktirajte me i zajedno ćemo kreirati plan koji će vam pomoći da ostvarite svoje ciljeve i napredujete u karijeri.

Cena dvocasa je 2000rsd.
Cena projekta, ispita ili nekog drugog skolskog zadatka moze da varira i zavisi od vremena izrade istog.
Cena casova i pomoci programerima za projekte koji se koriste u komercijalne svrhe i za firme najvise zavisi od tehnologija sa kojima radimo.

Za dodatne informacije, slobodno me kontaktirajte na whatsapp ili poziv na broj: +381 64 5625459 ili putem e-pošte na: nemanja7popovic@gmail.com.

Vazno!
Ako se desi da sam u guzvi pa nisam u prilici da se javim ili ne odgovorim na poruku budite slobodni ponovo da pozovete malo kasnije ili sledeci dan.

Kontakt Info
Ime: Nemanja
Adresa: Iriska 30 Batajnica
Telefon: 06******** Prikaži broj
Još oglasa ovog korisnika
Email oglasivača

Unesite tekst prikazan na slici u polje ispod.
Mogući znakovi su mala slova od a do h
i brojevi od 1 do 9.